
Forretter
| Pris | ||
|---|---|---|
| KYLLINGEN fra Vendsyssel slagteri | Den med kyllingebryst omviklet af serrano, sauce lavet på urter & kyllingefond, marineret lynstegt pak choy, rosenkålspure og jordskokkechips. | 95,- |
Hovedretter
| Pris | ||
|---|---|---|
| BURGEREN | Den med braiseret oksekød, løgmarmelade, syltede agurker, syltede rødløg, salat, husets dressing. Serveres med pommes frites & sennep/honning mayo. |
175,- |
| WIENEREN | Den med kalvefilet, pommes sauté & ærter. Serveres med brunet smør sauce, fyldt med kapers, peberrod & citron |
195,- |
| Pastaen | Den med rigatoni pasta, karamelliseret løg & tomat sauce, ærter, squash & grønne asparges. Vælg mellem burrata eller kyllingebryst omviklet af serrano fra Vendsyssel slagteri. |
165,- |
| STJERNESKUDET | Den med pandestegt fiskefilet på smørristet brød, rejer, grønne asparges, røget laks & to slags dressing. | 185,- |
Kokkens valg
| Pris | ||
|---|---|---|
| Stegt flæsk | Den med persille sovs og kartofler | |
| Normal | 165,- | |
| All you can eat | 185,- |