Forretter

Pris
KYLLINGEN fra Vendsyssel slagteri Den med kyllingebryst omviklet af serrano, sauce lavet på urter & kyllingefond, marineret lynstegt pak choy, rosenkålspure og jordskokkechips. 95,-

Hovedretter

Pris
BURGEREN Den med braiseret oksekød, løgmarmelade, syltede agurker, syltede rødløg, salat, husets dressing.
Serveres med pommes frites & sennep/honning mayo.
175,-
WIENEREN Den med kalvefilet, pommes sauté & ærter. 
Serveres med brunet smør sauce, fyldt med kapers, peberrod & citron 
195,-
Pastaen Den med rigatoni pasta, karamelliseret løg & tomat sauce, ærter, squash & grønne asparges.
Vælg mellem burrata eller kyllingebryst omviklet af serrano fra Vendsyssel slagteri.
165,-
STJERNESKUDET Den med pandestegt fiskefilet på smørristet brød, rejer, grønne asparges, røget laks & to slags dressing. 185,-

Kokkens valg

Pris
Stegt flæsk Den med persille sovs og kartofler
Normal 165,-
All you can eat 185,-